Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДФС приймає заявки на формування Єдиного реєстру суб’єктів господарювання, які реалізують безхазяйне майно, на 2019 рік

27 листопада 2018, 17:00
302
0
Реклама

Податківці звертають увагу торгівельних організацій на те, що Офіс великих платник податків ДФС на виконання Порядку № 1340 та Методичних рекомендацій з окремих питань організації роботи з безхазяйним майном та майном, що переходить у власність держави, проводить конкурс по відбору суб'єктів господарювання для формування Єдиного реєстру суб'єктів господарювання, які можуть здійснювати реалізацію безхазяйного майна та майна, що переходить у власність держави на 2019 р. (далі - Єдиний реєстр).

До Єдиного реєстру включаються суб'єкти господарювання незалежно від форми власності, що є юрособами та платниками ПДВ і здійснюють реалізацію майна шляхом проведення біржових торгів (аукціонів) або через роздрібну торговельну мережу.

Документи, суб'єктам господарювання необхідно подати не пізніше 10.12.2018 р. на адресу Офіс великих платників податків ДФС: індекс - 04119, м. Київ, вул. Дегтярівська, 11-г, телефон для довідок: 454-09-25, 454-09-95. Документи подаються в двох екземплярах.

Перше засідання комісії по розгляду заяв від суб'єктів господарювання, щодо включення їх до Єдиного реєстру на 2018 р. відбудеться 10.12.2018 р. в приміщенні Офісу великих платників податків ДФС.

Договір про реалізацію майна із суб'єктом господарювання, включеним до Єдиного реєстру, укладається після розміщення його реквізитів на офіційній сторінці територіального органу ДФС України в мережі Інтернет.

У якому порядку здійснюється продаж майна, що перебуває в податковій заставі, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Продаж майна, що перебуває в податковій заставі".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини