Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова форма Особистої картки обліку спецодягу від Мінсоцполітики

14 січня 2019, 08:45
1676
0
Реклама

Мінсоцполітики затвердило Мінімальні вимоги безпеки і охорони здоров'я при використанні працівниками засобів індивідуального захисту на робочому місці наказом № 1804 від 29.11.2018.

Серед іншого, наказом затверджено Особисту картку обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту (додаток 1), Орієнтовний перелік небезпек, за яких використовуються додаткові ЗІЗ (додаток 2), Орієнтовний перелік робіт, які вимагають застосування відповідних засобів індивідуального захисту (додаток 3) та Таблицю врахування ризиків для обґрунтування вибору та використання ЗІЗ (додаток 4).

Відповідно наказ Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 24 березня 2008 року № 53 "Про затвердження Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту" втратив чинність.

Детальніше про охорону праці на підприємстві читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до вищезазначених та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини