Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дані про загальнонаціональну НГО земель сільгосппризначення зведено в єдину систему

15 січня 2019, 15:30
475
0
Реклама

Фахівці ГУ Держгеокадастру у Рівненській області інформують: впродовж 2018 року проводилась робота по проведенню загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки (далі - НГО) земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, яка була затверджена наказом Мінагрополітики від 16.11.2018 р. № 552 та набрала чинності 01.01.2019.

Відтак, з 2019 року зникла необхідність складання технічних документацій з НГО по окремим ділянкам сільськогосподарського призначення, які виготовлялись для визначення розмірів орендної плати, земельного податку, державного мита та інших обов'язкових платежів.

Всі дані про загальнонаціональну НГО земель сільськогосподарського призначення зведено в єдину систему та створено портал-дзеркало із можливістю онлайн-розрахунку НГО зареєстрованих у Державному земельному кадастрі земельних ділянок.

Окремо зазначено, що надання відомостей про НГО земельних ділянок сільськогосподарського призначення здійснюється у формі витяга з технічної документації про НГО в порядку надання адміністративних послуг .

Для формування витягів з технічної документації про НГО земельних ділянок сільськогосподарського призначення незалежно від форми власності (крім земель сільськогосподарського призначення в межах населених пунктів) використовуються виключно відомості про загальнонаціональну (всеукраїнську) НГО земель сільськогосподарського призначення.

Нас обирають професіонали.

Швидкий та зручний онлайн-сервіс звітності Liga:REPORT для юридичних осіб зі знижкою 60%.

Тут є все для подання річної звітності до усіх держорганів!

Деталі акції

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини