Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінився порядок обліку призовників та військовозобов'язаних

14 лютого 2019, 09:00
6961
0
Реклама

На Урядовому порталі розміщено Постанову № 74, якою Уряд вніс зміни до деяких постанов Кабміну з питань військового обліку призовників і військовозобов'язаних.

Документом передбачено:

- покладання на військові комісаріати завдань щодо забезпечення ведення Єдиного держреєстру військовозобов'язаних;

- спрощення процедури проведення спеціальної перевірки стосовно осіб, які претендують на зайняття посад, які передбачають зайняття відповідального або особливо відповідального становища, та посад з підвищеним корупційним ризиком;

- удосконалення порядку організації взаємодії місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій з військовими комісаріатами з питань військового обліку;

- удосконалення контролю за виконанням посадовими особами, призовниками і військовозобов'язаними встановлених правил військового обліку громадян України.

Чи всім військовослужбовцям за контрактом зберігається середній заробіток, дізнайтесь із матеріалу видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи "ЛІГА:ЗАКОН" скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини