Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мораторій на нове будівництво в столиці: чого хоче київська влада

13 вересня 2019, 12:30
992
0
Реклама

Київська міська рада підготувала проект рішення про введення тимчасової заборони (мораторію) на здійснення нового будівництва та реконструкції зі зміною зовнішніх геометричних розмірів об'єктів на території міста Києва.

Мовиться про запровадження мораторію на період проведення інвентаризації відповідних об'єктів, яка триватиме до 31 грудня 2019 року.

Київський міський голова, Віталій Кличко, на своїй сторінці у соцмережі Facebook уточнив, що таке рішення стосується лише нової забудови та документів на неї. Тобто до нового року не розпочинатимуть зводити нові житлові, комерційні об'єкти (крім соціальної інфраструктури). Розпочатого законного будівництва чи об'єктів, що мають бути законно введені в експлуатацію, мораторій не стосуватиметься. Об'єкти, які зводяться без документації, або щодо яких документація скасована - в експлуатацію введені не будуть.

За матеріалами веб-сайту Київської міської ради

Для отримання доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини