Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжбанківські платежі 6-8 березня - як працюють банки

Реклама

В НБУ нагадали, що система електронних платежів працює у режимі 23/7. Тому незалежно від святкових та неробочих днів банки мають можливість здійснювати міжбанківські платежі майже цілодобово та 7 днів на тиждень.

Таке повідомлення розмітили через наближення святкового дня - 8 березня (понеділок).

Треба зважати, що банки України самостійно визначають порядок роботи у вихідні, святкові та неробочі дні. Звісно ж вони враховують власні потреби та потреби своїх клієнтів, а також керуються нормами законодавства України.

Банки, які здійснюватимуть міжбанківські платежі 6-8 березня, відображатимуть їх календарною датою першого наступного робочого (операційного) дня, тобто 9 березня 2021 року.

Нагадаємо, що 5 березня (п'ятниця) - повноцінний робочий день, який не скорочують на годину, бо він не передує безпосередньо святковому дню.

LIGA360 допоможе тримати на контролі свою підприємницьку діяльність й економити час. Отримайте повну базу законодавства, контролюйте звітність та заборгованість перед державою. Перевіряйте постачальників і клієнтів. Спробуйте всі переваги LIGA360: Підприємець, замовивши тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини