Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін відніс деякі посади в органах місцевого самоврядування до відповідних категорій

Реклама

На засіданні Кабінету Міністрів України 26 травня прийнято розпорядження КМУ "Про віднесення посад в органах місцевого самоврядування до відповідних категорій посад в органах місцевого самоврядування". Про це інформує Урядовий портал.

Це розпорядження розроблено Національним агентством України з питань державної служби з метою врегулювання питання віднесення посад:

  • керівника сектору сільської, селищної ради до шостої категорії посад в органах місцевого самоврядування;

  • заступника керівника управління, відділу, заступника керівника управління-керівника відділу сільської, селищної ради до шостої категорії посад в органах місцевого самоврядування;

  • керівника відділу, сектору у складі управління сільської, селищної ради до шостої категорії посад в органах місцевого самоврядування.

У НАДС уточнили, що раніше статтею 14 Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування" саме вищевказані посади не були віднесені до жодної із семи категорій посад органів місцевого самоврядування.

Крім цього, схвалено зміни до постанови КМУ №358 від 24 травня 2017 року, що регулює деякі питання оплати праці державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини