Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд переглянув розміри посадових окладів на посадах держслужби

Реклама

Уряд схвалив постанову «Про внесення змін до схеми посадових окладів на посадах державної служби з урахуванням територій, підкатегорій та рівнів державних органів у 2022 році». Вона набирає чинності з дня її опублікування та застосовується з 1 липня 2022 року.

Цей документ дозволить привести схеми посадових окладів на посадах державної служби відповідно чинного законодавства України.

Як HR-фахівцю отримувати актуальне законодавство й моніторити зміни? Вся інформація є у LIGA360:HR-менеджер. Замов рішення сьогодні на вигідних умовах.

Окрім того, схему посадових окладів на посадах державної служби та умови оплати праці державних службовців, з якими укладають контракти про проходження державної служби, визначає КМУ за поданням НАДС.

Мінімальний розмір посадового окладу у державних органах, юрисдикція яких поширюється на територію одного або кількох районів, районів у містах, міст обласного значення, не може бути менше двох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановлених законом.

Нагадаємо, що із 1 липня змінився розмір прожиткового мінімуму.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини