Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПФУ розпочне виплату лікарняних та інших страхових виплат із 2 січня

Реклама

Фонд соцстрахування та управління виконавчої дирекції Фонду будуть реорганізовані шляхом їх приєднання до ПФУ з 1 січня 2023 року. Відповідна реформа закріплена у Законі України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування» та Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» від 21.09.2022 р. № 2620-IX. Про це ми сповіщали за посиланням.

Увага! Акційні ціни на рішення LIGA360 продовжено до 25 листопада. Поспішіть замовити рішення "Преміум" для бухгалтерів та HR зі знижкою 50%.

З цієї причини ПФУ із 2 січня 2023 року буде забезпечувати страхові виплати та надавати соціальні послуги на підставі переданих виконавчою дирекцією Фонду соцстрахування та її робочими органами справ, баз даних, носіїв інформації та програмного забезпечення, а також підготовленими нею виплатними документами на січень 2023 року. Таку норму містить постанова КМУ «Деякі питання забезпечення здійснення страхових виплат та соціальних послуг за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням» від 29.11.2022 р. № 1323.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини