Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До боротьби із корупцією у ДФС хочуть залучити громадськість

7 березня 2019, 15:00
591
0
Реклама

З метою залучення громадян до процесу організації системи запобігання та виявлення корупції, забезпечення гласності та відкритості цього процесу, налагодження системного діалогу з громадськістю, підвищення якості підготовки рішень, ДФС підготувала низку проектів документів, а саме:

• Методичних рекомендацій з питань організації роботи із викривачами в Державній фіскальній службі України та процедур їх захисту;

• Правил етичної поведінки в Державній фіскальній службі України;

• Порядку організації роботи спрямованої на запобігання та виявлення корупції у Державній фіскальній службі України, територіальних органах ДФС, Університеті державної фіскальної служби України, державних підприємствах, які перебувають у сфері управління ДФС.

У зв'язку із цим податківці просять представників громадськості та експертів з питань запобігання та виявлення корупції, платників податків та представників бізнес спільноти, долучитись до процесу обговорення вказаних проектів.

Письмові пропозиції та зауваження слід надсилати до 22 березня 2019 року на електронну адресу: o.zhychynski@sfs.gov.ua або на поштову адресу: 04655, МПС, м. Київ - 53, Львівська площа, 8, Державна фіскальна служба України, Департамент з питань запобігання та виявлення корупції.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини