Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запрацював великий пункт пропуску на кордоні з Польщею, ще один у блокаді

23 квітня 2024, 16:31
791
0
Автор:
Реклама

Як повідомила Держмитслужба, 22 квітня припинено страйк польських перевізників та розблоковано пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ». Наразі він працює у штатному режимі в обох напрямках. Це підтверджує й Держприкордонслужба, вказуючи, що акція протесту польських фермерів перед пунктом тривала з 9 лютого.

Пункт пропуску «Ягодин» - це найбільший інфраструктурний напрямок для перетину кордону вантажними автомобілями, який спроможний пропускати близько 1400 вантажівок в обох напрямках.

Зараз оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Водночас польські фермери і далі блокують рух вантажівок у пункті пропуску «Рава-Руська», пропускаючи по кілька вантажних транспортних засобів на годину, або взагалі обмежуючи рух. Від ранку 21 квітня польські фермери частково почали пропускати вантажні транспортні засоби на в'їзд до Польщі. Легкові автівки і автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується, каже речник ДПС Андрій Демчено.

Черги у кількасот вантажівок зберігаються на раніше розблокованих напрямках пунктів пропуску «Краківець» та «Шегині». Однак інтенсивний рух як на виїзд з України, так і на в'їзд відбувається відповідно до пропускної спроможності кожного з пунктів пропуску.

Відчуйте силу інформації на вашому боці - з LIGA360 PRO. Експертна аналітика допоможе знайти правильний алгоритм дій для керівника, юриста, бухгалтера чи комплаєнс-офіцера. Замовте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини