Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС знову оновила графік перевірок – цього разу щодо фізичних осіб

2 травня 2024, 09:05
908
0
Автор:
Реклама

Ще не встигло висохнути чорнило на новині про оновлення 29 квітня двох розділів Плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків на 2024 рік (щодо юридичних осіб та фінустанов), як податківці знову оновили План-графік.

30 квітня черга прийшла для оновлення Розділу ІІІ «Документальні планові перевірки фізичних осіб». Зараз він передбачає, що податківці прийдуть з плановими перевірками до 915 фізичних осіб. У попередній версії Розділу ІІІ Плану-графіка фігурувало на шість платників більше.

Наразі без змін лишився Розділ IV Плану-графіка «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування». Утім, не виключено, що оновлення торкнеться незабаром і планових перевірок ЄСВ.

Як ефективніше виконувати комплаєнс-процедури для бізнесу? З рішенням LIGA360. Контролюйте дотримання вимог законодавства, здійснюйте due dilligence та AML/KYC перевірки, моніторте репутацію вашої компанії та партнерів. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини