Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

«REPORT: безпечне подання бухгалтерської звітності»: онлайн-конференція від ЛІГА:ЗАКОН

6 июля 2017, 09:05
252
0
Реклама

У четвер, 06 липня, об 11:00 ЛІГА:ЗАКОН проведе онлайн-конференцію на тему «REPORT: безпечне подання бухгалтерської звітності».

Компанія ЛІГА:ЗАКОН, яка вже більше 25 років працює на ринку програмних продуктів для бізнесу, зібрала весь багаж досвіду і знань про електронну звітність та оголосила про запуск нового продукту для бухгалтерів - REPORT. За допомогою REPORT можна формувати звітність згідно актуальним вимогам Державної фіскальної служби України, накладати цифровий підпис і відправляти її по інтернету у будь-який час.

Після того як вся країна зазнала хакерських атак ЛІГА:ЗАКОН прийняла оперативне рішення надати власний сервіс для здачі бухгалтерської звітності безкоштовно.

06 липня експерти ЛІГА:ЗАКОН розкажуть про онлайн-сервіс здачі податкової звітності REPORT та про основні його переваги. Наприклад, за допомогою даного продукту можна подавати інформацію за 5 платниками податків у рамках одного доступу.

Ставте питання, які Вас цікавлять, а ЛІГА:ЗАКОН дасть на них відповідь: http://press.liga.net/conf/onlayn_serv_s_report_bezpechne_podannya_bukhgaltersko_zv_tnost/?lang=ru

Спікери:

Людмила Проценко - керівник бізнес-лінії «Продукти для бухгалтерів» ЛІГА:ЗАКОН

Дмитро Глазунов - директор з управління продуктами ЛІГА:ЗАКОН

Додаткові запитання: Марія Іваник, 0507058672, Mariya.Ivanyk@ligazakon.ua

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням
Похожие новости