Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи готові Українські розробники запропонувати аналог 1С українському ринку? Круглий стіл від ЛІГА:ЗАКОН

17 мая 2017, 12:20
400
2
Реклама

На круглому столі, організованому компанією ЛІГА:ЗАКОН, присвяченому питанням застосування РНБО санкцій щодо країни-агресора Олександр КОЧЕТКОВ, аналітик, виконавчий секретар Асоціації національних розробників програмного забезпечення зазначив, що на ринку України є достатньо програм - аналогів 1С.

Наші розробники готові працювати над удосконаленням українських програмних продуктів та не раз виступали ініціаторами цього процесу. Як зазначив Олександр, впровадження українського аналога 1С вартуватиме бізнесу 100-200 гривень у місяць.

На думку КОЧЕТКОВА, Українські програми нічим не поступаються російським, більше того, деякі українські бухгалтерські програми успішно використовуються і на російському ринку.

Від себе зауважимо, що проблема українського бізнесу не лежить у площині створення окремого програмного продукту для ведення обліку. Україні набагато важливіше створити свою бухгалтерську «екосистему», суть якої - комплексне рішення для бухгалтерського сектору, яке зачіпає всі сфери діяльності бухгалтерів та керівників підприємств. При цьому, ця екосистема повинна бути абсолютно незалежною від зовнішніх факторів, що убезпечить український бізнес та Країну в цілому від зовнішніх загроз.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням
Похожие новости