Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд визначив порядок бронювання військовозобов'язаних працівників в умовах воєнного стану

Реклама

В умовах правового режиму воєнного стану бронювання військовозобов'язаних за органами держвлади, іншими держорганами, а також підприємствами, установами, організаціями, які задовольняють потреби ЗСУ, інших військових формувань, населення, здійснюється у порядку, визначеному постановою КМУ від 03.03.2022 р. № 194.

Органи держвлади, інші держоргани подають Мінекономіки погоджені Міноборони пропозиції щодо бронювання військовозобов'язаних у відповідних сферах управління, галузях національної економіки, на підприємствах, в установах і організаціях за формою згідно з додатком 1 до цієї постанови в друкованій формі та/або в електронній формі з відповідним обґрунтуванням.

Мінекономіки узагальнить подані органами держвлади, іншими держорганами пропозиції щодо бронювання військовозобов'язаних і протягом одного робочого дня приймає відповідне рішення та надсилає його копію Міноборони, а також зазначеним органам. У рішенні Мінекономіки зазначається строк дії відстрочки, який не може перевищувати шість місяців.

Для підтвердження надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації та на воєнний час орган держвлади, інший держорган видає військовозобов'язаному витяг з наказу Мінекономіки.

Міноборони організовує через Генштаб ЗСУ доведення в одноденний строк до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки витягів з наказів Мінекономіки.

Друзі, наголошуємо, що всі рішення та системи LIGA360 працюють у штатному, стабільному режимі.

Кожен може безкоштовно переглянути головні документи та новини країни у LIGA360:

- новини країни та галузі у єдині інформаційні стрічці з персональним налаштуванням

- нормативно-правову інформацію, понад 150 000 основних документів, в модулі Право України. Крім того, для всіх доступні такі розділи інформації - Правова картина дня, Законопроекти, Законодавчі новації.

- судові рішення - біля 100 000 000 документів;

- інформація про юридичних та фізичних осіб, а також їх на моніторинг.

Нагадуємо, доступ до зазначених вище документів та функціоналів - вільний у LIGA360, достатньо лише зареєструватись у рішенні за посиланням.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням
Похожие новости