Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

При анулюванні Пдв-реєстрації уточнюючий розрахунок як окремий документ подаватися не може

6 травня 2014, 13:45
228
0
Реклама

При анулюванні реєстрації платника податків останнім звітним (податковим) періодом являється період, який починається з дня, що йде за останнім днем попереднього податкового періоду, і закінчується днем анулювання реєстрації.

Для платників ПДВ звітним (податковим) періодом є календарний місяць, а у випадках, особливо певних НКУ, - календарний квартал.

Якщо в майбутніх податкових періодах (з урахуванням термінів давності) платник податків самостійно виявляє помилки в раніше поданій ним декларації (окрім встановлених обмежень), він зобов'язаний подати уточнюючий розрахунок як окремий документ або як додаток до податкової декларації.

При анулюванні Пдв-реєстрації платник зобов'язаний представити декларацію по ПДВ за останній звітний (податковий) період, який починається з першого дня такого звітного періоду і закінчується днем анулювання реєстрації платника ПДВ, впродовж 20 (40) календарних днів, що йдуть за останнім календарним днем звітного (податкового) періоду, в якому відбулося анулювання реєстрації платника ПДВ.

Суб'єкт господарювання має право подати уточнюючий розрахунок у вигляді додатка до такої декларації і виправити помилки за попередні податкові періоди (з урахуванням термінів давності). При цьому, починаючи з дати анулювання реєстрації платника ПДВ, що уточнює розрахунок як окремий документ суб'єктом господарювання подаватися не може.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини