Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Усе для фронту, усе для перемоги: використання пожертвувань на армію стає прозоріше

9 липня 2014, 17:56
234
0
Реклама

Кабмін своїм постановою від 02.07.2014 р. № 222 затвердив Порядок фінансового забезпечення потреб національної оборони держави (Збройних Сил) за рахунок добродійних пожертвувань фізичних і юридичних осіб.

Згідно з п. 10 Близько № 222 з метою ефективного використання добродійних пожертвувань і надання можливості громадськості здійснювати контроль за їх витрачанням, Міноборони зобов'язане:

- оприлюднити в 10-денний термін після закінчення кожного місяця на своєму офіційному сайті зведення про об'єми добродійних пожертвувань, отриманих на власні рахунки, їх використання, з вказівкою загального об'єму отриманих і використаних добродійних пожертвувань, вартості конкретних закупівель, їх об'ємів по кожній позиції і головних якісних характеристик;

- оприлюднити щокварталу на своєму офіційному сайті звідну інформацію про об'єми отриманих добродійних пожертвувань Міноборони, військовими частинами, установами, (у т. ч. у натуральній формі), з вказівкою напрямів використання цих добродійних пожертвувань.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини