Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У таблиці 2 тужливих заяви вказуються правильні показники

15 липня 2014, 15:50
215
0
Реклама

Миндоходов відповіло на питання, які показники (правильні або помилкові) вказуються покупцем в графах 4, 5, 6 і 7 таблиць 2 застосування 8 (Д8) до податкової декларації по ПДВ у разі порушення продавцем порядку заповнення податковою накладною і порядку її реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Основою для включення сум ПДВ в податковий кредит у разі порушення продавцем порядку заповнення податковою накладною і порядку її реєстрації в ЕРНН є заява із скаргою на такого продавця (додаток 8 (Д8) до декларації по ПДВ).

При заповненні графи 4 "дата податкової накладної", 5 "номер податкової накладної" вказуються реквізити отриманої податкової накладної, а в графах 6 "Обсяг постачання (без податку на додану вартість) ", 7 "Торба податку на додану вартість" таблиці 2 таких заяви платникові податків необхідно вказувати правильні показники.

До заяви додаються копії товарних чеків або інших розрахункових документів, що засвідчують факт сплати податку у зв'язку з придбанням таких товарів/послуг, або копії первинних документів, що підтверджують факт отримання таких товарів/послуг.

З таким роз'ясненням Миндоходов можна ознайомитися в системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини