Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінений регламент роботи Акредитованого центру сертифікації ключів

2 вересня 2014, 12:04
201
0
Реклама

З 22 серпня почав діяти оновлений Регламент АЦСК ИСД Миндоходов.

Зокрема, Регламент доповнений переліком документів для ідентифікації адміністраторами реєстрації фізосіб, конкретизований порядок реєстрації, введена окрема частина, що передбачає порядок реєстрації державних установ, підприємств, організацій. Також були внесені зміни в процедури і механізми обслуговування посилених сертифікатів і т. п.

Наприклад, згідно з оновленим Регламентом для отримання послуг електронного цифрового підпису фізособі необхідно надати наступні документи:

- заповнену і підписану Реєстраційну картку (для фізособи/фізособи-підприємця) встановленого зразка із згодою на обробку персональних даних передплатника, в двох екземплярах;

- копію паспорта підписанта (копії 1-2 сторінок (3-6 за наявності відміток) і сторінки з відміткою про реєстрацію місця проживання), завірену підписом власника;

- копію виду на постійне (тимчасове) місце проживання або паспорт громадянина іншої країни з нотаріально завіреним перекладом українською мовою (для іноземних громадян);

- копію картки платника податків, завірену підписом власника (тільки для посадовців, які уповноважені на підписання звітності).

За наявності в паспорті громадянина України реєстраційного номера облікової картки, замість копії облікової картки може бути подана копія сторінки паспорта громадянина України з відповідною відміткою, завірена підписом власника. Якщо по релігійних переконаннях фізособа відмовилася від реєстраційного номера облікової картки платника податків, додатково подається копія сторінки паспорта з відміткою про таку відмову.

Для ознайомлення з оновленим Регламентом, його можна викачати з сайту Акредитованого центру сертифікації ключів ИСД Миндоходов (acskidd.gov.ua), на якому розміщена уся необхідна інформація.

Роз'яснення від 01.09.2014 р.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини