Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Декілька послуг складають одну: як відбити в Звіті про контрольовані операції

16 жовтня 2014, 09:44
191
0
Реклама

У ГФСУ запитали, яким чином заповнювати графи 17, 18, 19 в розділі "Відомості про контрольовані операції" Звіту про контрольовані операції, якщо платник придбав послугу, яка складається з декількох послуг, в яких використовуються різні ціни (тарифи) по одній господарській операції, і як у такому разі заповнюється графа 26.

Податківці нагадали, що в розділі "Відомості про контрольовані операції" додатка до Звіту вказуються деталізовані відомості про усі операції, які визнаються контрольованими.

Зокрема, в графі 3 приводиться опис предмета угоди згідно з первинними документами.

У графі 5 вказується код предмета угоди по Державному класифікаторові продукції і послуг ДК 016:201. Якщо класифікатор містить код загальної послуги, яка складається з декількох послуг, що не мають кодів, то в графі 5 відбивається код загальної послуги. Якщо послуга складається з окремих послуг, що мають відповідний код класифікатора, то в графі 5 відбиваються коди таких окремих послуг.

У графі 17 вказується загальна ціна (тариф) операції, код предмета якої вказаний в графі 5 (без ПДВ, у валюті договору/контракту).

У графі 18 приводиться кількість таких операцій, здійснених впродовж звітного періоду.

У графі 19 вказується код одиниці виміру предмета операції згідно з Класифікатором системи позначень одиниць виміру і обліку.

У графі 26 відбивається звичайна ціна за одиницю операції, код предмета якої вказаний в графі 5.

Податківці відмітили, що платник податку має право надати пояснення до Звіту в довільній формі.

З таким роз'ясненням ГФСУ можна ознайомитися в системах ЛІГА :ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини