Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Яким буде реєстр устаткування для промислового виробництва сигарет і цигарок : проект Мінфіну

2 грудня 2014, 12:58
197
0
Реклама

ГФСУ оприлюднила проект наказу Мінфіну "Про затвердження Порядку формування і ведення Єдиного державного реєстру устаткування для промислового виробництва сигарет і цигарок". Як повідомляється на сайті відомства, документ розроблений відповідно до вимог Закону від 19.12.95 р. № 481/95 - BP.

Згідно з проектом устаткування для промислового виробництва сигарет і цигарок, що імпортується в Україну, зберігається і використовується на її території, підлягає внесенню в Єдиний реєстр устаткування.

Відомості про таке устаткування включаються в Єдиний реєстр на підставі заяв суб'єктів господарювання. До заяв додаються документи, що підтверджують імпорт устаткування або наявність права власності, перехід права власності на устаткування або ж документи, що підтверджують факт знищення устаткування.

ГФСУ розглядає заяви впродовж 15 робочих днів з дня їх вступу. Повідомлення про результати розгляду документів ГФСУ направляє у вигляді копії відповідного наказу заявникові впродовж 2 робочих днів з дня ухвалення відповідного рішення.

Відомості, що містяться в Єдиному реєстрі устаткування, надаються у вигляді виписки по встановленій формі. Виписка видається юрособі або фізособі-підприємцеві, держорганам влади по письмовому запиту впродовж 2 робочих днів з дня представлення такого запиту.

Зауваження і пропозиції приймаються впродовж одного місяця з дати обнародування проекту наказу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини