Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс видання "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" № 49

8 грудня 2014, 10:00
237
0
Реклама

Зустрічайте "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" № 49!

У цьому номері редакція видання вирішила відмовитися від запису звичного відео-анонса. Замість цього запропонувала подивитися інтерв'ю з Євгенією Усенко, суддею Вищого адміністративного суду України. Запис відбувався в ході V Щорічної української податкової конференції, що відбулася в Києві 27 листопада, де ЛІГА :ЗАКОН виступила в ролі генерального інформаційного партнера.

Подивилися? Давайте порівняємо враження!

Виражу загальне, від редакції: "Хоч до рани прикладай" (та пробачить нам Євгенія Андріївна цю легку іронію). Безумовно, дуже добре, що вища судова інстанція в адміністративному судочинстві надає значення таким засадничим принципам, як презумпція невинності платника податків і обов'язок контролюючого органу доводити обгрунтованість своїх звинувачень. Але доки справа дійде до ВАСУ, скільки крові буде випито з платника податків!

В той же час дякуємо Євгенії Андріївні - вона нагадала те, про що деяким посадовцям слід пам'ятати завжди. Тому, коли до вас у черговий раз прийдуть з перевіркою або ви звернетеся за захистом до суду, покажіть їм це інтерв'ю. А раптом допоможе!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини