Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відеоанонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 12

23 березня 2015, 11:00
184
0
Реклама

Чи не найважливішою новиною минулого тижня стало твердження Кабміном Порядку виплати компенсації мобілізованим працівникам. Майже рік ми усі чекали цього документу - втім, набув чинності він тільки з 17 березня. При цьому залишається відкритим питання відносно повернення вже сплачених податків за період з 18 березня 2014 року до 17 березня 2015 року.

А Нацбанк повідомив, що додає максимум зусиль відносно швидкого врегулювання питання обкладення військовим збором валютно-обмінних операцій. Це пов'язано з тим, що регулятор нарешті дізнався про те, що ніякого доходу у вигляді матеріальних благ особа, що займається продажем валюти, не отримує, і почав роботу відносно врегулювання ситуації.

З 1 квітня відповідним Законом відміняються обмеження максимального місячного розміру заробітної плати (грошового забезпечення) працівникам державних органів і інших бюджетних установ. Замість цього, як відомо, законодавці заради того, що збалансувало бюджету Пенсійного фонду "залізли" в кишеню працюючим пенсіонерам.

А тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" присвячена юридичним і обліковим нюансам відкриття філій.

Ми приділили також увагу питанню пов'язаних осіб. Адже усім відомо, що чинник "зв'язаності" осіб, що здійснюють між собою господарські операції, може впливати на результати їх оподаткування, що виражається в зменшенні податкового навантаження для останніх. Іншими словами, пов'язані особи за рахунок маніпулювання цінами мають можливість зменшувати свої витрати на сплату податків.

Також ми не могли обійти стороною і такі теми, як заповнення нової форми № 1ДФ і оскарження повідомлень-рішень. Але і це ще не усе, що підготувала редакція видання для вас.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 12, березень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини