Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виїзна і виносна сезонна торгівля - тема номера "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 17-18

27 квітня 2015, 09:00
319
0
Реклама

З наближенням літнього сезону активізується виїзна (виносна) сезонна торгівля овочами, фруктами, напоями, мороженим та ін.

Ця форма торгівлі передбачає здійснення продажу товарів через пункти некапітальної забудови, зокрема намети, кіоски, лотки, а також через засоби пересувної мережі (автокрамниці, авторозвозять і т. п.). Як організувати і здійснювати таку торгівлю, розповімо в статті "Виїзна і виносна сезонна торгівля: як організувати і здійснювати".

У матеріалі "Вимоги до об'єктів продажу, продукції і продавців у разі виїзної (виносний) торгівлі" БУХГАЛТЕР&ЗАКОН № 17-18 розглянув особливості виїзної (виносний) торгівлі, а саме вимоги до об'єктів продажу, продукції і продавців у разі здійснення виїзної і виносної торгівлі.

Наближається сезон відкриття літніх майданчиків від стаціонарних закладів ресторанного бізнесу. У статті "Відкриті літні майданчики стаціонарних закладів ресторанного бізнесу" розглянуті організаційні питання, пов'язані з відкриттям літнього майданчика, а також які дозвільні документи для цього потрібні.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН (№ 17-18, квітень 2015). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини