Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відео-анонс "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" № 47

23 листопада 2015, 11:00
236
0
Реклама

Ні для кого не секрет, що головною інтригою цієї осені є доля податкової реформи. Чия концепція переможе: Міністерства фінансів або податкового комітету Верховної Ради? Гостроти додає той факт, що депутатський законопроект вже внесений до Парламенту, а мінфінівський ще ніхто в очі не бачив.

На минулому тижні Міністр фінансів Наталія Яресько повідомила в Твиттере, що новий Податковий кодекс буде поданий до Парламенту в найближчі тижні. Тільки вдумайтеся: "в найближчі тижні". Притому що до кінця року залишилося всього лише шість тижнів…

Є ризик, що у результаті до Нового року не буде прийнято взагалі нічого. Вважаю, вам буде цікаво дізнатися, що думає із цього приводу законодавець. Тому сьогодні пропоную вашій увазі фрагмент з відеозапису виступу народного депутата Андрія Журжия на круглому столі "Захист законних інтересів платників податків при проведенні контрольно-перевірочних заходів на прикладі IT- галузі", який відбувся 19 листопада в Торгово-промисловій палаті України. Повніший відеозвіт про цей захід ми підготуємо для вас в наступному номері.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини