Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Протидія формуванню «схемного» податкового кредиту: відбулися слухання Комітету

17 листопада 2017, 11:20
364
0
Реклама

15 листопада 2017 року Комітет з питань податкової та митної політики провів слухання на тему «Про роботу Уряду щодо забезпечення ефективного функціонування системи протидії формуванню «схемного» податкового кредиту з податку на додану вартість».

У результаті цього слухання його учасники домовилися про таке.

По-перше, про забезпечення комісією ДФС повторного розгляду документів для розблокування податкових накладних, поданих платниками в липні - серпні 2017 року та подальшу реєстрацію таких накладних.

По-друге, вивчити, наскільки ефективно спрацюють нові критерії оцінки ступеня ризиків, які Мінфін оприлюднив іще 23.10.2017 та які, за словами профільного міністра, наразі заюстовано як наказ і готуються до розміщення на сайті міністерства.

По-третє, об'єднати зусилля з Мінфіном, ДФС і представниками бізнесу з тим, щоб протягом наступних двох тижнів, які не є пленарними, знайти спосіб реалізувати деякі норми законопроекту «Про внесення змін до підрозділу 2 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування у Єдиному реєстрі податкових накладних» № 7115 до його розгляду в сесійній залі.

Таке повідомлення опублікувала на своїй офіційній сторінці у Facebook депутат Верховної Ради Ніна Южаніна. Також це повідомлення з презентаційними матеріалами та відеозаписом заходу опубліковане на офіційному веб-сайті Комітету з питань податкової та митної політики.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини