Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи враховуються в перерахунку частки використання товарів/послуг минулорічні розрахунки коригування

15 грудня 2017, 09:30
386
0
Реклама

У ДФС запитали: чи враховуються з метою здійснення перерахунку частки використання товарів/послуг і необоротних активів в оподатковуваних операціях під час заповнення граф 4 та 5 рядка 3.1 таблиці 1 додатка 7 (Д7) до податкової декларації з ПДВ розрахунки коригування до податкових накладних, складені в поточному календарному році, до податкових накладних, складених у попередньому календарному році?

Відповідь фіскалів була такою.

З метою здійснення перерахунку частки використання товарів/послуг і необоротних активів в оподатковуваних операціях під час заповнення граф 4 та 5 рядка 3.1 таблиці 1 додатка 7 (Д7) до декларації враховуються розрахунки коригування, складені й відображені в декларації в поточному календарному році, незалежно від дати заповнення податкових накладних, до яких такі розрахунки коригування складено.

Податківці в роз'ясненні з розділу модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ нагадали, як заповнювати вказані графи:

• у графі 4 визначається загальний обсяг операцій платника, який складається із сум рядків (колонка А) 1.1, 1.2, 2, 3, 5 та 7 декларацій та уточнюючих розрахунків, поданих протягом попереднього календарного року;

• у графі 5 рядка 3.1 таблиці 1 додатка 7 (Д7) до декларації зазначають загальний обсяг оподатковуваних операцій платника, до якого належить обсяг операцій, зазначених у рядках (колонка А) 1.1, 1.2, 2, 3 та 7 декларацій та уточнюючих розрахунків, поданих протягом попереднього календарного року.

Надійний сервіс для підготовки та подання звітності REPORT від ЛІГА:ЗАКОН - без установки та оновлень, з актуальними формами та підказками. Допомагає просто й швидко формувати та подавати звіти, реєструвати податкові накладні. Персональний консультант допоможе працювати в сервісі. Одна ліцензія дійсна для п'яти підприємств, працює 24/7.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини