Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Покупець скористався сертифікатом на знижку: як показувати в касовому чеку

3 січня 2018, 15:00
495
0
Реклама

Форми та зміст розрахункових документів, які повинні видаватися під час здійснення розрахунків суб'єктами господарювання для підтвердження факту продажу (повернення) товарів, надання послуг, отримання (повернення) коштів у сфері торгівлі, ресторанного господарства та послуг, затверджені наказом Міністерства фінансів України «Про затвердження Положення про форму та зміст розрахункових документів, Порядку подання звітності, пов'язаної із використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), форми № ЗВР-1 Звіту про використання книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)» від 21.01.2016 р. № 13 (далі - Наказ № 13).

Наказ № 13 визначає вимогу до позначення форми оплати (готівкою, електронним платіжним засобом, у кредит тощо), тобто під «тощо» можна позначити форму оплати - «сертифікат».

У разі проведення розрахунків за попередньою (авансовою) оплатою за товар (послугу) такі розрахунки проводяться через РРО із зазначенням у касовому чеку, наприклад, «сертифікат», у касовому чеку в разі повернення товару (послуги) указується, яка саме сума використаного «сертифіката».

ІПК ДФС від 26.12.2017 р. № 3144/6/99-99-14-05-01-15/ІПК

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини