Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За півтора місяця роботи нової СМКОР не зупинено жодної ПН великих платників податків

16 травня 2018, 16:00
714
0
Реклама

Офіс великих платників податків ДФС, на своєму офіційному сайті, повідомляє, що з початку роботи нової системи моніторингу податкових накладних (розрахунків коригування), тобто з 23 березня 2018 р. системою зупинки реєстрації податкових накладних (СМКОР) відповідно до нових критеріїв не було зупинено жодної накладної великого підприємства. Про це розповів начальник Офісу великих платників податків Євген Бамбізов під час зустрічі 15.05.2018 р. з представниками великого бізнесу, організованої Європейською бізнес-асоціацією.

Він також звернув увагу на те, що в середньому великі підприємства Офісу реєструють близько 8 млн накладних/розрахунків коригування в місяць.

За результатами розгляду поданих заяв, відмовлено в реєстрації лише 377 накладних (або 6% від наданих до розгляду), і то з причини ненадання необхідних первинних документів.

Протягом 2017 року (за переліком ВПП 2017 року) до Офісу ВПП було подано 6,3 тис. повідомлень 168-ми великими платниками до зупинених податкових накладних (розрахунків коригування).

Важливо про СМКОР в матеріалах газети "Інтерактивна бухгалтерія":

• Тимчасове призупинення блокування податкових накладних у ЄРПН: переводимо подих перед новим стартом;

• Рестарт блокування податкових накладних - 2018.

Для отримання доступа до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ 3-денним доступ до сервісу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини