Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На ПКО або ВКО ставить підпис особа, що його склала

23 травня 2018, 12:30
1496
0
Реклама

ДФС вважає, що у разі якщо прибутковий чи видатковий касовий ордер підписаний не головним бухгалтером, а особою, уповноваженою керівником установи/підприємства на зазначені дії, то прізвище та ініціали вносяться саме особою, що фактично підписувала такі ордери.

Нагадаємо, приймання готівки у касу проводиться за прибутковим касовим ордером, підписаним головним бухгалтером або особою, уповноваженою керівником.

До прибуткових касових ордерів можуть додаватися документи, які є підставою для їх складання. Приймання готівки у касу за прибутковими касовими ордерами видається квитанція (що є відривною частиною прибуткового касового ордера), підписана головним бухгалтером або особою, уповноваженою керівником, підпис яких може бути засвідчений відбитком печатки. Використання печатки не є обов'язковим.

ІПК ДФС від 15.05.2018 р. № 2144/6/99-99-14-05-01-15/ІПК

Детальніше про особливості ведення касових операцій на підприємстві розглянуто в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням

Для отримання доступу до статті, а також інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини