Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як підтвердити право на коригувальні різниці за операціями з неприбутковими організаціями

30 травня 2018, 08:45
694
0
Реклама

Застосування норм підпунктів 140.5.4 та 140.5.9 ПКУ щодо збільшення фінансового результату до оподаткування на суму 30 % вартості товарів, у тому числі необоротних активів, робіт та послуг, придбаних у неприбуткових організацій, та відповідно на суму коштів або вартість товарів, виконаних робіт, наданих послуг, безоплатно перерахованих (переданих) протягом звітного року до неприбуткових організацій, що перевищує 4 % оподатковуваного прибутку попереднього звітного року, здійснюється на підставі первинних документів, що підтверджують здійснення платником податку таких господарських операцій, а також інформації щодо знаходження неприбуткової організації в Реєстрі на момент здійснення такої операції.

Роз'яснення із розділу 102.13 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ.

Якщо контрагент підприємства - неприбуткова організація - на що потрібно звернути увагу? Які особливі правила прописує ПКУ за операціями з неприбутківцями? Чи виникають різниці з податку на прибуток у підприємства під час роботи з неприбутковими організаціями? Відповідь на ці та інші питання, читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступа до вищезазначеного та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся БЕЗКОШТОВНИМ 3-денним доступ до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини