Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На День Конституції можлива кібератака

26 червня 2018, 18:05
278
0
Реклама

За досвідом попередніх років, у період з 27 червня по 1 липня готуються кібератаки, націлені на інфраструктурні та бізнес-об'єкти країни. З цією метою зловмисники, зокрема, можуть реєструвати і використовувати співзвучні і схожі імена доменів з відомими й популярними сервісними компаніями та платформами для розсилання листів.

У зв'язку з цим, компанія ЛІГА ЗАКОН прийняла рішення в святкові дні та напередодні Дня Конституції України (27.06-01.07.2018) перейти в режим суворої ІТ-безпеки і здійснити ряд важливих профілактичних заходів.

Зокрема, у період з 27.06.18 17:00 по 1.07.2018 23:59 компанія ЛІГА ЗАКОН не розсилатиме жодних розсилок та листів, у тому числі з договорами, актами та іншими документами, прикріпленими до листів. Можливі лише повідомлення з інформацією виключно у тілі листа. Проте, фахівці компанії забезпечать стабільність та надійність роботи наших продуктів.

Якщо у цей період ви отримаєте листа від імені нашої компанії, або листа, що містить посилання, або вкладення, рекомендуємо його не відкривати, адже існує підвищена ймовірність, що це лист від зловмисників.

Також рекомендуємо використовувати антивірусний захист з активними сканерами пошти і найсвіжіші бази даних антивірусів. В цей період будьте особливо обережні.

Ви наш клієнт і у Вас виникли запитання? Рекомендуємо зателефонувати на гарячу лінію за номером (044) 538 01 03.

Від щирого серця ЛІГА ЗАКОН вітає всіх з прийдешнім святом - Днем Конституції України та бажає кожному з вас розвитку і гідного рівня захищеності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини