Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна повторно отримати Довідку про відсутність податкових зобов'язань для виїзду за кордон

4 липня 2018, 08:30
570
0
Реклама

У разі закінчення строку дії Довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату або про відсутність податкових зобов'язань) не передбачено повторне її отримання за звітний податковий період (календарний рік), за який вже було подано Декларацію. Платник податку - резидент, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання та у якого закінчився строк дії Довідки, може отримати нову Довідку за умови подання Декларації за період з початку поточного року до строку, на який припадає день подання такої Декларації.

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки по заповненню); усе в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка; а незабаром - контроль ризикованості блокування ПН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Протягом 30 календарних днів з дня отримання Декларації орган ДФС зобов'язаний визначити податкове зобов'язання платника податку та надіслати йому податкове повідомлення, а у разі відсутності податкових зобов'язань - видати Довідку платнику податку.

Платник податку зобов'язаний у порядку, передбаченому ПКУ, сплатити визначену у податковому повідомленні суму податкового зобов'язання, включаючи пеню та штрафні санкції (у разі наявності).

У загальній частині Довідки зазначається звітний податковий період (календарний рік), за який подано Декларацію.

Для фізичних осіб - платників податку - резидентів, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, Довідка дійсна протягом 60 календарних днів з дати її видачі за наявності документа, що посвідчує особу.

Роз'яснення з розділу 140.06 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини