Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До уваги сільгоспвиробників: подаємо Таблицю даних платника ПДВ

7 серпня 2018, 11:00
494
0
Реклама

З метою упередження зупинки реєстрації ПН сільгоспвиробникам у період жнивної кампанії, ГУ ДФС у Миколаївській області звертає увагу фермерів та керівників сільгосппідприємств на необхідність дотримання порядку подання Таблиць даних платника ПДВ.

Зокрема, у Таблиці даних платника податку на додану вартість зазначаються:

- види економічної діяльності відповідно до Класифікатора видів економічної діяльності (КВЕД ДК 009:2010);

- коди товарів згідно з УКТЗЕД, що постачаються (виготовляються) та/або отримуються платником податку;

- коди послуг згідно з Державним класифікатором продукції та послуг (ДК 016-2010), що постачаються, виготовляються або придбаваються платником податку.

Крім того, у відповідності до п. 31 Порядку № 117 Таблиця даних платника податку подається із поясненням, у якому зазначається діяльність, із можливим посиланням на податкову та іншу звітність платника податку. При правильному заповненні платником Таблиці і прийнятті Комісією ДФС, у подальшому реєстрація податкових накладних із зазначеними кодами згідно УКТЗЕД/ДКПП не зупинятиметься.

Як правильно заповнити звітність з ПДВ сільгоспвиробнику? Відповідь на це запитання читайте в матеріалі газети "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини