Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фонд держмайна відкрив дані з Єдиної бази звітів

9 серпня 2018, 10:20
446
0
Реклама

Віднині дані з бази відкриті для всіх охочих.

Відкритість Єдиної бази прописана в статті 172 Податкового Кодексу України, і ця норма важлива для того, аби оціночна спільнота могла за рахунок публічності звітів про оцінку "самоочищуватися". Якщо хтось намагатиметься занижувати вартість, то про це знатимуть всі. Про це написав на своїй сторінці у мережі Facebook керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров.

Станом на 6 серпня ця інформація охоплює дані про близько 16,5 тисяч об‘єктів оцінки. Інформація буде постійно оновлюватися.

Ознайомитись з даними бази можна на офіційному сайті Фонду держмайна за посиланням: http://www.spfu.gov.ua/ua/content/spf-estimate-basereport-dani-z-edinoi-bazi.html

"Фонд відкритий і прозорий у своїх діях та бажанні вдосконалити оцінку оподатковуваного майна, аби унеможливити маніпуляції на ринку оцінки, спрямовані на ухиляння від сплати податків до Державного бюджету", - наголосив в. о. Голови Фонду держмайна.

Чи можуть податківці оподаткувати за підприємницькими ставками продаж майна фізособою дізнаєтесь в матеріалі

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини