Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці переглянули список юросіб, яких перевірять в 2018 році

10 серпня 2018, 15:30
3040
0
Реклама

Юрособам, фінансовим установам, постійним представництвам та представництвам нерезидентів на замітку! ДФС знову оновила план-графік перевірок на 2018 рік.

Йдеться про Розділ І плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та Розділ ІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів", які оприлюднено з урахуванням коригування (серпень 2018 року) станом на 10.08.2018.

При цьому податківці не бачать порушень в коригуванню оприлюдненого плану-графіку перевірок на 2018 рік. Це при тому, що ДФС вже інформувала про значну кількість запитів від платників податків щодо правомірності включення їх до плану-графіка проведення документальних планових перевірок на 2018 рік та порядку його оприлюднення на офіційному веб-порталі ДФС.

Про причини та підстави для включення підприємства до плану перевірок податківців на поточний рік можна дізнатися із матеріалу сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" за посиланням.

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини