Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В яких випадках заповнюється таблиця 1.1 додатка 5 при уточненні ПДВ-звітності

17 серпня 2018, 15:00
1001
0
Реклама

У разі уточнення показників податкової декларації з ПДВ, що подавалася за звітні (податкові) періоди до червня 2018 року, таблиця 1.1 не заповнюється.

Якщо уточнюються показники податкової звітності з ПДВ за звітні (податкові) періоди починаючи з червня 2018 року (II кварталу 2018 року), то таблиця 1.1 заповнюється у разі, якщо виправляються показники, зазначені у такій таблиці.

Відповідні роз'яснення фахівців ДФСУ розміщені в підкатегорії 101.23 системи «ЗІР».

Нагадаємо, що додаток 5 «Розшифровки податкових зобов'язань та податкового кредиту» до податкової декларації з ПДВ доповнено таблицею 1.1 «Відомості з таблиці 1 (Д5) (додаток 5) про включені суми ПДВ, вказані в податкових накладних, не зареєстрованих в Єдиному реєстрі податкових накладних на дату подання податкової декларації з ПДВ, до суми податкових зобов'язань за звітний (податковий) період» на підставі наказу Мінфіну від 23.03.2018 р. № 381.

Детальніше про заповнення додатка Д5, в т.ч. про заповнення таблиці 1.1, можна прочитати в статті «Додаток Д5 до декларації з ПДВ: розшифровуємо контрагентів» сервісу «Інтерактивна бухгалтерія».

Для отримання доступу до цього та інших матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини