Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До якого числа ФОПи мають сплатити ЄСВ

20 серпня 2018, 10:00
434
0
Реклама

ФОП - платники єдиного податку зобов'язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, нарахований за календарний квартал, до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок (абз. 3 ч. 8 ст. 9 Закону № 2464).

Фахівці ГУ ДФС в Чернівецькій області зазначили, що граничний термін сплати ЄСВ за себе ФОП, які застосовують спрощену систему оподаткування - 19 число місяця, що настає за кварталом, за який сплачується ЄВ.

У разі якщо останній день строків сплати ЄВ припадає на вихідний або святковий день, останнім днем таких строків сплати ЄВ вважається перший робочий день, що настає за вихідним або святковим днем.

Liga:REPORT - сучасний хмарний сервіс для реєстрації податкових накладних: легко створювати (є підказки щодо заповнення); все в одному вікні; звірка з ЄРПН; масова відправка, а незабаром - контроль ризикованості блокування НН.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини