Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОП подав звіт з ЄСВ не за встановленою формою: який штраф

21 серпня 2018, 09:00
274
0
Реклама

У податківців запитали, яка відповідальність застосовується до ФОП, який протягом року своєчасно сплачувала ЄВ, але подала річний звіт не за встановленою формою?

За подання не за встановленою формою звіту з ЄСВ відповідно до п. 7 ч. 11 ст. 25 Закону про ЄСВ податківці накладуть штраф в розмірі 10 НМДГ (170 грн).

Ті самі дії, вчинені платником єдиного внеску, до якого протягом року було застосовано штраф за таке порушення, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 60 НМДГ (1020 грн).

Крім того, подання не за встановленою формою звітності щодо єдиного внеску тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, фізичну особу - підприємця або особу, яка забезпечує себе роботою самостійно, у розмірі від 30 до 40 НМДГ (від 510 до 680 грн) (ст. 165 прим.1 КпАП).

Повторне порушення протягом року тягне покарання у вигляді штрафу від 40 до 50 НМДГ.

Роз'яснення із розділу 301.09 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини