Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна скорочувати на бланках касових документів "ЄДРПОУ"

23 серпня 2018, 09:30
311
0
Реклама

Реквізити касових документів, визначених у додатках 1-6 до Положення № 148, мають незначні технічні відмінності від затверджених Положенням № 637. Зокрема, у Положенні № 148 надано повне розшифрування терміну "Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України", який у Положенні № 637 було наведено у скороченому вигляді - "ЄДРПОУ".

При цьому передбачено, що суб'єкти господарювання до 30 червня 2018 року (включно) могли використовувати в своїй діяльності форми відомості на виплату грошей, прибуткового касового ордера, видаткового касового ордера, журналу реєстрації прибуткових і видаткових касових документів, касової книги, книги обліку виданої та прийнятої старшим касиром готівки та акта про результати інвентаризації наявних коштів, установлені Положенням № 637.

Тобто, Нацбанк на своєму сайті фактично зазначає, що з 1 липня бланки касових документів мають відповідати формам, наведеним у Положенні № 148.

Читайте на цю тему у сервісі "Інтерактивна бухгалтерія:"

"Як правильно нумерувати касові ордери та журнал реєстрації ордерів";

"Протягом якого строку можуть оштрафувати за перевищення граничних сум розрахунків готівкою".

Для получения доступа к материалам сервиса "Интерактивная бухгалтерия" - воспользуйтесь ТЕСТОВЫМ 3-дневным доступом к сервису. Тільки до 30.09.2018 р. передплата на видання зі знижкою до 55%

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и страничку в Facebook чтобы всегда оставаться в курсе актуальных бухгалтерских событий

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини