Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи застосовується 50-тисячне обмеження при розрахунках через платіжний термінал

28 серпня 2018, 10:45
642
0
Реклама

Розрахунок фізичної особи з суб'єктом господарювання за товари, надані послуги за допомогою платіжної картки через платіжний термінал, встановлений в установі торгівлі / торгових послуг, що належать такому суб'єкту господарювання - не вважатиметься готівковим розрахунком

Податківці в ІПК ГУ ДФС в м. Києві від 21.08.2018 р. № 3629/ІПК/26-15-14-09-15 зазначають, що обмеження, встановлені пп. 1 п. 7 розд. II Положення 148 при проведенні розрахунків фізичних осіб із суб'єктом господарювання за допомогою платіжної картки через платіжний термінал - не поширюється на розрахунки таких фізичних осіб.

Нагадаємо, що мова йде про обмеження у 50 000 грн при здійсненні готівкових розрахунків між фізичними особами та суб'єктами господарювання протягом одного дня за одним або кількома платіжними документами.

Про особливості використання платіжних терміналів читайте у статті "Платіжний термінал під час розрахунків: для чого й коли він потрібен" сервісу "Інтерактивна бухгалетрія".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини