Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ініційовано зміни до порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки

12 вересня 2018, 14:30
281
0
Реклама

Проект змін до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки (далі - Порядок) розроблено Мінсоцполітики. Ним запропоновано, чітко прописати, хто може продовжувати строк дії дозволу.

Так як раніше у п. 15 Порядку було зазначено, що строк дії дозволу продовжується органом, що його видав. То із запланованими змінами вище згаданий пункт виглядатиме так:

"Строк дії дозволу буде продовжуватися:

Держпраці - на виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у пункті 1 додатка 2;

територіальним органом Держпраці - на виконання робіт підвищеної небезпеки, крім тих, що зазначені в абзаці другому цього пункту, та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки, що зазначені у додатку 3".

Також планують видати в новій редакції додатки 2, 3, 6, 7 до Порядку.

Який порядок дій суб'єкта господарювання для отримання дозволу від органів охорони праці дізнайтесь тут.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини