Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До Конвенції про уникнення подвійного оподаткування з Австрією внесуть зміни

12 вересня 2018, 15:10
324
0
Реклама

Всім хто веде справи з резидентами Австрії, зауважте що Кабінет Міністрів України видав Розпорядження від 29.08.2018 р. № 607-р щодо внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Республіки Австрія про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на майно. Про це повідомляє Офіс великих платників податків ДФС.

Відповідно до Проекту Протоколу, який підготовлено відповідно до Модельної Конвенції Організації економічного співробітництва та розвитку, зміни передбачають:

- збільшення загальної ставки оподаткування дивідендів з 10 % до 15 %;

- збільшення загальної ставки оподаткування процентів з 2 % до 5 %;

- збільшення ставки оподаткування роялті, які сплачуються за користування будь-яким авторським правом на наукову працю, патент, торгову марку, дизайн або модель, план, таємну формулу або процес, або за інформацію, що стосується промислового, комерційного або наукового досвіду з 0 % до 5 %;

- збільшення ставки оподаткування роялті за користування авторським правом на літературні твори або твори мистецтва, включаючи кінематографічні фільми і фільми, або плівки для радіомовлення чи телебачення з 5 % до 10 %.

Почитайте також статтю "Дивіденди в інвалюті: бухоблік виплати" газети "Інтерактивна бухгалтерія"

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини