Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До ЄДР планують додавати відомості про наявність ліцензій

14 вересня 2018, 11:45
292
0
Реклама

Продовжується процес приведення нормативно-правових актів на виконання вимог законів України "Про ліцензування видів господарської діяльності", та "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності".

Так, на сайті Мінекономрозвитку оприлюднено для обговорення Проект постанови КМУ, яким пропонується запровадити механізм внесення до Єдиного державного реєстру відомостей про ліцензування виду господарської діяльності, документи дозвільного характеру та декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства.

Проект розроблено у зв'язку з тим що внесено зміни до:

1) Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" в частині:

- визначення Кабінетом Міністрів КМУ порядку видачі документів дозвільного характеру, внесення до Єдиного державного реєстру записів про переоформлення, анулювання документів дозвільного характеру;

- встановлення обсягів та строків внесення інформації дозвільними органами до Єдиного державного реєстру;

2) Закону України "Про ліцензування видів господарської діяльності" в частині КМУ порядку внесення органом ліцензування до Єдиного державного реєстру прийнятих ним рішень, документів та інших відомостей про ліцензування видів господарської діяльності, необхідних для ведення цього реєстру.

Читайте також статтю "Торговельна марка: облік у ліцензіара" електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини