Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ затвердив низку змін до регулювання ринку ОВДП

20 вересня 2018, 14:00
403
0
Реклама

Правління НБУ затвердило низку змін до нормативно-правових актів, з метою забезпечення законодавчого врегулювання процесу розміщення ОВДП, та обліку паперів, отриманих НБУ у якості застави, а також врегулювання проведення операцій з ОВДП нерезидентами та порядку купівлі іноземної валюти з метою повернення за кордон іноземних інвестицій.

Зазначені зміни сприятимуть удосконаленню взаємодії між НБУ, як депозитарієм цінних паперів, і його клієнтами, а також дозволять спростити порядок проведення нерезидентами валютних операцій за результатами продажу ОВДП.

Відповідні зміни затверджені постановою Правління НБУ від 18 вересня 2018 року №100 "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України". Вони набирають чинності 20 вересня, за виключенням окремих пунктів, які набирають чинності з 1 листопада 2018 року.

Як оподатковуються проценти, нараховані на облігації внутрішніх державних позик, дізнайтесь із статті електронного видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини