Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реорганізовано територіальні органи ДФС Миколаївської та Запорізької областей

21 вересня 2018, 12:30
410
0
Реклама

Фіскальна служба Запорізької обл. наближається до завершального етапу реалізації дворівневої системи контролю та адміністрування податків і зборів, відповідно до якої Головне управління ДФС у Запорізькій обл. здійснюватиме фіскальні функції, а сервісне обслуговування відбуватиметься на районному рівні.

На даний момент вже утворено 11 управлінь ГУ ДФС області, у складі яких сформовані 12 державних податкових інспекцій. Об'єднані державні податкові інспекції втратили статус юридичної особи та припиняють свої повноваження.

Робота територіальних управлінь, які функціонують в області, зосереджена тільки на обслуговуванні платників податків. Адже саме вони мають безпосередній контакт із мешканцями регіону.

Отже, платники податків Запорізької обл. можуть звертатися до територіальних підрозділів, які виконують повноваження Головного управління ДФС на відповідній території.

Не обійшлось без змін і в Миколаївській обл.. Тут з метою виконання вимог постанови Кабміну від 28 березня 2018 року №296 "Про реформування територіальних органів Державної фіскальної служби" на території Миколаївської обл. затверджено 5 управлінь, які утворені на правах відокремлених підрозділів Головного управління ДФС у Миколаївській обл.

Які законодавством установлено обов'язки посадових осіб органів ДФС дізнайтесь тут.

Для отримання безкоштовного доступу протягом 72 годин до аналітики інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини