Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оподаткування програмної продукції та криптовалют: готуються узагальнюючі консультації Мінфіну

8 жовтня 2018, 16:45
388
0
Реклама

Мінфін інформує про створення, починаючи з 16 жовтня 2018 року, двох робочих підгруп для напрацювання позицій щодо:

оподаткування ПДВ операцій постачання програмної продукції (з метою підготовки проекту узагальнюючої податкової консультації);

проблемних питань оподаткування операцій з криптовалютами (з метою оцінки можливості підготовки узагальнюючих податкових консультацій на чинній законодавчій базі, або визначення концепції змін до податкового законодавства).

Узагальнені позиції робочих груп будуть представлені на розгляд Експертної Ради з підготовки узагальнюючих податкових консультацій у 4 кварталі 2018 року.

Мінфін запрошує профільних фахівців, експертів взяти участь у розробці даних роз'яснень.

Заявки на участь разом із робочими матеріалами (існуючими готовими позиціями, проектами та напрацюваннями щодо зазначених тем) у термін до 12 жовтня 2018 року просять надсилати на адресу секретаря Експертної ради: zavgorodnia@minfin.gov.ua

Одну із чотирьох узагальнюючих консультацій, затверджених наказом від 03.08.2018 р. № 673, Мінфін присвятив документальному підтвердженню безПДВшної ліквідації основних засобів. Коментар до не у матеріалі "Вимушена ліквідація основних засобів без ПДВ: які документи підтверджують їх знищення, зруйнування, крадіжку чи перетворення" газети "Інтерактивна бухгалтерія".

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини