Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінили місцезнаходження: куди подавати повідомлення для розблокування ПН

31 жовтня 2018, 11:25
584
0
Реклама

У разі проведення держреєстрації зміни місцезнаходження або місця проживання платника податків, внаслідок якої змінюється адміністративно-територіальна одиниця та контролюючий орган, в якому на обліку перебуває платник податків (далі - адміністративний район), а також у разі зміни податкової адреси платника податків, контролюючими органами за попереднім та новим місцезнаходженням (місцем проживання) платника податків проводяться процедури відповідно зняття з обліку/взяття на облік такого платника податків.

Отже, контролюючий орган за новим місцезнаходженням (місцем проживання) платника податків здійснює взяття його на облік (основне місце обліку).

Таким чином у разі зміни місцезнаходження (місця проживання), пов'язаного зі зміною адміністративного району в полі "Контролюючий орган до якого подається документ" Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено, необхідно зазначати код та найменування контролюючого органу за новим місцем обліку.

Роз'яснення з розділу 101.17 модуля БАЗА ПОДАТКОВИХ ЗНАНЬ

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини