Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено план комплексних перевірок на 2019 рік

16 листопада 2018, 10:50
2484
0
Реклама

Державна регуляторні служба України затвердила План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік (наказ від 15.11.2018 р. № 152).

Підставою для проведення комплексного планового заходу державного нагляду (контролю) щодо суб'єкта господарювання є внесення одного й того самого суб'єкта господарювання до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) різних органів державного нагляду (контролю).

Такий комплексний плановий захід проводиться один раз на рік, а усі контролюючі органи, які запланували перевірити даного суб'єкта господарювання, можуть його перевірити виключно у строки, встановлені Планом здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2019 рік.

Дізнатися, кого планують перевірити у 2019 році можна тут.

Рано чи пізно, до кожного платника податків приходить податкова перевірка, та, звісно, ліпше бути готовим до неї. У видах, строках і підставах для податкових перевірках допоможуть розібратися матеріали теми тижня «Податкові перевірки».

Для отримання доступу до матеріалів сервісу "Інтерактивна бухгалтерія" - скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом до сервісу.

Підписуйтесь наш канал в Telegram та сторінку в Facebook щоб завжди залишатися в курсі актуальних бухгалтерських подій

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини