Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок заповнення бюджетної фінзвітності оновлено

21 грудня 2018, 10:30
287
0
Реклама

В оновленому Порядку заповнення фінзвітності передбачили, зокрема наступне:

1) звітний період для складання проміжної фінзвітності охоплює відповідний період (I квартал, перше півріччя, дев'ять місяців), що починається 1 січня і закінчується в останній день звітного періоду;

2) фінзвітність суб'єктів держсектору подається контролюючим суб'єктам державного сектору з відміткою органів Казначейства щодо відповідності аналогічним даним, відображеним у бухобліку органів Казначейства;

3) форми звітності складаються та подаються із застосуванням АС "Є-Звітність";

4) усі форми фінзвітності (у т. ч. консолідована їх версія) перевіряються і візуються відповідним органом Казначейства шляхом:

• накладання кваліфікованого електронного підпису на кожну форму фінзвітності (у разі подання звітності із застосуванням АС "Є-Звітність");

• засвідчення підписом, печаткою або штампом на кожній сторінці всіх форм фінзвітності (у разі подання звітності на паперових носіях).

5) контролюючі суб'єкти держсектору до фінзвітності додають форми фінзвітності контрольованих суб'єктів держсектору, які територіально розміщені в інших областях, з відміткою відповідних органів Казначейства.

Див. наказ Мінфіну "Про затвердження Змін до Порядку заповнення форм фінансової звітності в державному секторі" від 27.11.2018 р. № 939.

Корисним на цю тему буде також наступний матеріал: "Як планують модернізувати бухоблік для держсектору в найближчі 7 років" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Новорічні знижки до 70%

Тільки до кінця цього тижня знижки на видання та системи ЛІГА:ЗАКОН. Хутчіше за покупками!

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини